петък, 11 юни 2010 г.

Книгоразделители



Здравейте,

за пръв път участвам в Предизвикателство на Двете Елши и тъй като това е третата ми творба, която изработвам, надявам се няма да сте много сурови с мен:)))) и че ще ви хареса.

За съжаление напоследък не ми остава време да чета, но пък доста разглеждам готварски книги и трудно избирам на какво да се спра-едновременно отбелязвам по няколко страници, което често ме затруднява, тъй като пръстите на ръцете не ми стигат :)

Затова и моето предложение за книгоразпределител е леко нестандартно - за отбелязване не на една страница, а пет.

10 коментара:

  1. Супер оригинално! Чудесен е!

    ОтговорИзтриване
  2. Много оригинално, практично и не на последно място - красиво! Страхотна е идеята за 5 в 1, а за джобче изобщо не бих се сетила!!! Ще си направя такъв книгоразделител в най-скоро време, благодаря за прекрасната идея :)

    ОтговорИзтриване
  3. Браво! Страхотна идея и реализация!

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. И от мен - браво! Аз имам същия проблем с готварските книги и също ще се възползвам от идеята ти - страхотно просто / почти ме отказа да се включа в предизвикателството /надали ще измисля нещо по-добро/, но само почти ;)/ Искренно ти желая успех - за мен до тук ти си победител!
    11 юни 2010 12:34

    ОтговорИзтриване
  6. Много ви благодаря за страхотните коментари - не мога да си мечтая за по-добри отзиви. Не можете да си представите как се вълнувам като видя че някой ми е писал. Благодаря ви от сърце!!! Много се кефя, че участвам в Предизвикателството. Успех на всички!

    ОтговорИзтриване
  7. Еха! На това му се вика рационалност! Браво! :)Много красив книгоразделител! И аз се кефя, че участваш в Предизвикателството ;))

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотен е, браво, чудесна идея :)

    ОтговорИзтриване
  9. Много идеен е :). И много красив.

    ОтговорИзтриване