петък, 21 януари 2011 г.

ЧРД Картичкофурии!!!

Здравейте,
макар и с голямо закъснение ще се включа и аз с поздравления за първата годинка на Картичкофуриите! Желая на всички вас много здраве, много успехи и да сте изпълнени с вдъхновение и желание да създавате красота!
А ето и моята интерпретация на картичка за Рожден Ден от Майсторийките на Двете Елши за сгъваема картичка. Сама по себе си картичката се получи много красива, но няма да съм аз, ако няма хумористичния елемент с котето с големите мърдащи се очи :)
Като предложение за бъдещи дейности- може би повече срещи на живо, а защо не и някаква работилница, където да се срещаме и да творим-нещо като курс. Предполагам ще има много желаещи.
Забелязах, че от Варна са най-сериозни картичкофуриите и се срещат вече много пъти, та защо не и срещи и в другите градове или да си направим нещо като турнета или конференции :). Най-общо идеята ми е да се виждаме и на живо, да се опознаем...
А, също така хубави са предизвикателствата тип скечове-може по-често да има от тях:).
Ами това е от мен за сега! Желая на всички много пъти по една годинка да празнуваме заедно и все повече да стават картичкофуриите!
Хубав и усмихнат ден!!!!


3 коментара:

  1. Мила картичката е прелестна:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей, Мила! Картичката ти е прекрасна с това коте и тези кексчета! Поздрави!

    ОтговорИзтриване