вторник, 22 февруари 2011 г.

Нещо старо,ново,синьо,назаем
Здравейте,
със следната количка, която не се получи така красива, като на първоизточника, ще участвам с Предизвикателството на Двете Елши-Нещо ново, нещо старо, нещо синьо и нещо назаем!
А сега по ред на изискванията за Предизвикателството:
1. Нещо ново-до сега не съм правила такава количка и то си личи от изпълнението-не е много добро, но я направих за едно съседско бебенце, което се роди преди седмица и нямах много време да я доизпипам.
Нещо старо-мечето вътре съм го купила от известно време и до сега не му намирах приложение. А знам че когато се роди момченце се подарява меченце, а за момиченце-зайче. И в случая перфектно ми дойде мечето (малко несъразмерно с количката, но имам един 2-годишен помощник, който много обича да пипа и да ми помага и редовно от него крия разни неща-в случая мечо беше изваден последен и не бях преценила, че е толкова мъничък).
3. Нещо синьо-е, то се вижда-доста синьо има :)
4. Нещо назаем-това е модела, който съм взела от Данка и нейните страхотни колички за момченце и за момиченце, които ми взеха сърцето, както и всичко, което тя прави!
Извинявам се много, че моята количка не е на нивото на другите.
Ами толкова от мен и желая на всички чудесен ден!!

3 коментара:

  1. Количката е станала разкошна!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Мила, миличка....направила си невероятно красива бебешка количка....не знам защо така се подценяваш. Всичко по нея е красиво! Много ми харесва...Благодаря ти за милите думи и се радвам, че си я направила вдъхновена от мои проекти..Но аз не съм измислила топлата вода, и както се казва - никой не се е родил научен...Така, че - дерзай смело, продължавай да твориш - страхотна си! Разходих се из блога ти и видях страшно красиви творения ....картичката ти за РД на Картичкофурии също много ме впечатли!
    От сърце ти желая успех в предизвикателството и винаги си добре дошла в моя блог на гости - заповядай винаги когато имаш време!
    Прегръдка и много усмивки!

    ОтговорИзтриване